Hörni!

Jag tycker att ni är väldigt dåliga på att kommentera! Det får det faktiskt bli ändring på tycker jag!
Det har faktiskt inte hänt så himla mycket sedan sist. Tiden rullar på, Depressionen är hanterbar ibland och ibland vill jag bara ligga o sova hela dagen, Idag gick jag inte upp förrän halv fyra. Jag vill bara få sova bort hela dagen, men det kan man ju inte göra när man bor hemma, för då blir mamma o pappa lite gnälliga. Helgen har varit någorlunda lugn, men började med fest på hotellet. Var meningen att jag o Ulli skulle ut o dansa och festa onyktert, Vi var inte på dansgolvet en enda gång, åtminstone inte jag. Var ute på balkongen och pratade med folk i baren o beställde drinkar, I slutet av kvällen kände jag att jag hade kanske fått i mig mer än vad som var bra, Så jag krävde att en kompis skulle hämta vatten åt mig, När hon kom tillbaka fann jag att det var is i. och det ville jag INTE ha så jag la isbitarna i en värmeljushållare (utan ljus i) och drack lite, efter ett tag när jag skulle ta en ny klunk var vattnet så isande kallt att jag inte ville ha det heller så jag hällde detta i värmeljushållaren till följd av att det började läcka från denna. Men dem hade ju smart nog dukat med servetter istället för dukar. så det var lugnt. Sen blev det bara lugnt fram till söndag då det var dags att åka o jobba i jönköping, utan en tanke på att det var dags att ställa om klockan, vilket resulterade i att jag missade en timmes extra sömn så nu måste jag vänta ett helt år till nästa gång. Men jag lär nog aldrig glömma det igen.
Igår var jag dessutom och shoppade loss på A6 och Ikea, insåg att när jag nu ska flytta hemifrån (igen) Så behövs det lite nya saker. Det var mycket trevligt, men det kostade ju också. Köpte en höstjacka, tycker att det börjar bli lite kallt med vårjacka. Köpte dessutom ett regnställ, för när jag var ute o gick i regn o blåst i söndags så insåg jag att paraply inte är någon bra idé. Guu va jag babblar men det får ni faktiskt stå ut med. Nu är det knappt en vecka kvar till flytten förhoppningsvis bär av och till Johannes kommer tillbaka från skåne:D

Så var det dags igen

Jag kommer aldrig på några bra rubriker bara så ni vet, Men så är det, Man behöver ju inte läsa den om man inte hemskt gärna vill.
Har lite ny update för er som är nyfikna på hur mitt liv sett ut det senaste dagarna,
Det jobbet som jag var o provjobbade på har jag nu fått provanställning på hela november ut, rätt najs, skulle vara grymt bra om man kunde få det jobbet, långa arbetspass o få arbetsdagar kan det bli bättre? Jo det kan det faktiskt, Jag får dessutom betalt för att sova? Nu kan det väl ändå inte bli bättre? Neee faktiskt inte. Hyfsat bra lön, Några kronor sämre än lönen jag hade i hemtjänsten, men jag kan dessutom jobba där också om jag vill och orkar så det ordnar sig nog.
Lägenheten jag var o tittade på i jkpg har dessutom blivit min bostad för den kommande tiden, Lär nog bli toppen bra, förbered er på fest i Jkpg snart;) Och då tvingar jag hit ALLA mina vänner uppifrån landet, Inga undanflykter kommer vara bra nog för att skippa min fest.
Var i Malmö några dagar under veckan, vilket medförde att jag sedan legat hemma i förkylning några dagar nu, men det var det helt klart värt;)
Har den senaste timmen suttit o spanat in ikeas hemsida, Det är mycket som ska köpas denna gången också när man flyttar, får ju plats med så himla mycket mer när lägenhet är 12 kvm större än den i Örebro:D Elin tyckte visst att jag var kräsen som inte tyckte om lägenheten i Örebro, må så vara, Man ska vara kräsen. Tyckte inte det var så himla mysigt att gå direkt från köket in till toan och tvärtom, tvärtom var såklart värst.
Apropå malmö, så åt jag ingen spettekaka när jag var i skåne. Det är nästan ett MÅSTE när man är i skåne, eller nästan... det är ett måste. så himla tokgott, Ni som ätit det tänker säkert att det ju inte smakar så himla mycket... det gör det inte heller men det är konsistensen som gör det gott... *smaskens*
November kommer bli en dyr månad, inte nog med att man ska flytta, tre stycken tokbra serier kommer att släppas i slutet av denna månad, (one tree hill, Desperate housewives samt greys anatomy) Inte nog med det, så såg jag att det är ett toppen bra pris på greys anatomys tidigare säsonger, snacka om fullständig lycka. åt helvete med vinterdepression, det här är ju rena rama vinterlyckan! Såg dessutom att det skulle komma ut en dvd med det bästa från Björn Gustavsson, Den lär ju vara toppenbra, var inne på youtube och lyssnade på hans carina berg låt. Det kan det bli roligare än så? Skulle inte tro det va, Kollade dessutom på ett klipp från sthlm live med komikern Johan Glans ( http://uk.youtube.com/watch?v=gpxJhpofAPE ) De som inte sett det här klippet har helt klart missat något, det är så fullständigt tokbra.
Jag har nog faktiskt inte mer att komma med den här i den här dagens blogg.
Ha det så bra allihop (eller alla få som läser min blogg)
Puss på er

Ojoj Mycket har blivit gjort idag, överansträngd hjärna till MAX!!

Efter en natt, som innehållit mycket lite sömn, två avsnitt Grey's anatomy, och lite annat;) Så skulle de till bära av till Jönköping, med vissa mål för dagen
1: Klockan 13,30 var det dags för det första av ett visst antal mål, Arbetsintervjun, Efter att ha stannat till Eksjö för att köpa läsk, billigare variant av Red bull och tuggummi, så kom jag till slut till Jönköping med en kisseblåsa fylld till dess max, slingrade jag mig fram till det hus där jag skulle träffa tjejen som jag förhoppningsvis kan få jobba hos, vore inte helt fel.
2: Mål nummer två var att efter intervjun, fort som attan halvspringa till bilen, för att fort som attan gasa järnet upp till Ikea, för att få mig en tömd blåsa, Det är sällan det är så skönt att gå på toa:P (to much information, I know) (apropå det, I miss my one and only Eloooooon:D)
3: Pappa hade lurat i mig att jag skulle till jula och köpa någon form av megakonstig såg som tydligen skulle vara megabra, efter att ha tagit mig från Ikea, via ett helt gäng med rondeller kom jag till slut fram till jula, där det riktigt äventyret började, Hur sjutton hittar man på det där stället, inte lätt, men några få minuter senare efter att ha sprungit genom hela butiken och tillbaka igen så hittade jag sågen precis i början av affären, Min vanliga otur, fick mig lite ofrivllig motion, Sånt ska tydligen vara bra, Har aldrig förstått varför folk alltid tycker det är så fel att ägna dagarna åt att kunna se så många avsnitt på en serie som möjligt, tillsammans med ett gäng olika gottigheter, Ska tydligen inte vara bra säger dem.
Efter mitt äventyr på Jula, bar det av ner på stan för att leta reda på Gina tricot, gick in på iems, dem har så grymt snygga grejer, om någon känner sig rik någon gång och känner för att skämma bort någon, ring mig, Jag har hittat MASSOR som jag vill ha. Call me;) Gick dessutom in på.... Bik bok?:S Tror jag det var, Hittade en så hiiiimla snygg klänning, självklart så fanns den inte i min storlek, iaf inte i den färgen som jag ville ha. Min vanlig otur såklart, Det är inte lätt att vara liten heller ska ni veta.
4: Mitt fjärde mål för dagen var att kolla på en lägenhet uppe i området kallat Ekhagen i Jönköping, lägenheten var jättefin, Mycket bättre än min förra, (i Jämförelse med den kan det nästan bara bli bättre) Har en fransk balkong rätt ut mot E4:an Så jag kan stå o skrika på alla galningar som kör på tok för fort o på dem som kör på tok för sakta, Inte för att de kommer höra mig, Men det kan vara jäkligt bra om man ska spela sjuk någon gång, man kommer ju förmodligen vara tokhes efter en sån utskällning;) Iaf det bästa med lägenheten var den tokstora garderob som var inne i den. Jag kan gå in i garderoben och inte bara det, det får plats typ tio pers i min garderob, Det måste testas någon gång på en eventuell fest;) Då måste man dock vara fler än tio så man kan testa om det går in ännu fler, snakka om att jag kommer trivas grymt bra i min garderob:P Det kommer att spenderas måååånga timmar där inne, Ska köpa mig en tokstor spegel att ha där inne:D Med grymt bra belysning.
Med all denna info i min grymt lilla hjärna så ska jag snart gå o lägga mig, För Johanna ska provjobba i morgon:D

Puss o kram o sådär;)


RSS 2.0